marți, 25 martie 2008

E frumos sa imbatranesti dar ai grija cum te maturizezi!



Ochii sunt oglinda sufletului tau. Treci pe langa viata…te uiti agale inca un om s-a stins din cotidian. Zambesti degeaba, esti doar un gand, iti pare rau ca nu esti tu.

Un copac din Copou are de-acum viata unei fiinte, este inconjurat doar de lumanari si flori…trecatorii merg, povestesc sau poate doar se uita mirati la poza unui tanar ce s-a stins., copacul a ramas...

Ceilalti insotitori au scapat dar nu in stare foarte buna…viteza bat-o vina! Poate in aceeasi secunde s-a mai stins o viata. Tu existi si trebuie sa te bucuri de cea pe care o ai.

N-o lua razna si nu fugi de-acasa pentru ca daca te intorci a doua zi s-ar putea sa nu-ti mai gasesti parintii. “Spectacolul vietii” de la ora cinci i-a avut aseara in vizor…nu mai ai la ce sa te intorci. Nut e droga…tu stii ca nu e bine! Treci peste toate, maturizeaza-te!

Toti gresim dar unii parca mai mult decat altii, nu judecam, doar observam.

Daca te incadrezi la cei care au o varsta medie, tot ce-ti mai ramane dupa atata amar de vreme si tot ce trebuie sa nu uiti niciodata este sa ZAMBESTI si sa mergi mai departe, sa urci inca o treapta a vietii, sa mai faci inca un rid si sa-ti apara din cand in cand de la copii, cate un nepot/ nepoata, dupa caz. Nimic nu e mai frumos decat sa imbatranesti si sa traiesti.